10 Mart 2012 Cumartesi

Kore Dizileri Furyası : Lie To Me :)





Aslında halen izlemekteyim diziyi. Hatta daha 4. bölümde miyim neyim. Sevdim ama şimdiden. Karakterler hoş. Hele zamanında günde bi kere yüzünü, haftada bi kere saçını yıkayan ve ayda bi kez duş alan Gong Ah Jung'a bayıldım :D Çok doğal hatun :D
Kısaca anlatmak icap ederse konusu şöyle;
Efenim bu Gong Ah Jung Kültür Bakanlığı'nda çalışan bir memur. Bi gün bara içmeye gidiyor orada Hyun Sang Hee'yle tanışıyor. Hyun Sang Hee de zamanında abisinin nişanlısına aşık olmuş ve abisi bu yüzden nişanlısından ayrılmış. Bi süre yurt dışında yaşamış ve ülkeye yeni dönmüş. O gün abisi Hyun Ki Joon bara Hyun Sang Hee'yi bulmaya gelir ama Hyun Sang Hee hemen mekanı terk eder. O sırada Gong Ah Jung bayılınca Hyun Ki Joon Gong Ah Jung' hastaneye götürür. Bu ikisi böyle tanışıyor.


Bi de zamanında Gong Ah Jung'un aşık olduğu çocuğu elinden alan en yakın arkadaşı Yoo So Ran var. Bi gün Gong Ah Jung, Yoo So Ran'la karşılaşınca evli olduğu yalanını söyler ve Hyun Ki Joon'la gören bi arkadaşı onunla evli olduğuna dair bi dedikodu başlatır. Bu dedikodu öyle büyür ki hikayenin geri kalanı da onun etrafına kuruluyor siz düşünün :)



Gong Ah Jung ( Esas Kız )





Hyun Ki Joon ( Esas Oğlan )



Hyun Sang Hee ( Esas Oğlanın Erkek Kardeşi )



Oh Yoon Joo ( Esas Oğlanın Eski Nişanlısı )



Yoo So Ran ( Esas Kızın Eski En Yakın Arkadaşı )


Chun Jae Beom ( Esas Kızın İlk Aşkı )

Yardımcı olduysam sevindim. İyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder